Spørsmål om turen?

Under har vi svar på de vanligste spørsmålene vi får. Ta kontakt dersom ditt spørsmål ikke er besvart, så svarer vi så raskt vi kan.

Billetter

Fra Tønsberg brygge er det avgang fra onsdag til søndag, kl 12 frem til og med siste seilingsdag, 31.oktober.

Ombordstigning SENEST 15 minutter før avgang. 

Vi seiler rundt Nøtterøy, og er tilbake på brygga i Tønsberg cirka kl 16. Totalt ca 4 timer.

Kanselleringer kan forekomme som følge av vær, utleie til privat arrangement eller ved færre enn 20 solgte billetter. Dette vil bli registrert i kalenderen for den aktuelle dagen. Betalte billetter til avgang som senere kanselleres kan byttes til ny dato eller bli refundert.

Det er IKKE lov å nyte medbrakt. Mat og drikke fås kjøpt ombord.

Dersom du har allergier eller ønsker glutenfrie alternativer. Må dette opplyses i forbindelse med bestilling av mat.

Når du bestiller billetter, får du en bekreftelse med en gang. Har du ikke mottatt bekreftelsen, sjekk søppelkasse/spam. Billettene kommer på mail, før seilingen. PS. Har du betalt med vipps kan det ta litt lenger tid før billetten kommer. 

Sjekk at e-post adressen din er riktig. Dersom du fortsatt ikke har fått billetten, men har et ordrenummer kan du referere til dette ved ombordstigning. Send mail til kundeservice@dskysten.no

Du kan betale for billett ved ombordstiging med visa eller vipps. Vi tar ikke imot kontanter. Bestilling på nett anbefales.

Ombord

Turen er gratis for barn 0 – 6 år. Babymat kan medbringes, vi er behjelpelig med oppvarming av vann. Vi anbefaler bæresele til små barn, dette både av hensyn til barnets komfort og den begrensede plassen vi har ombord. Barnevogn kan unntaksvis bli med, og da etter godkjenning fra kapteinen.

Kysten er et veteranskip med høye terskler og smale ganger. Det er derfor ikke mulig med rullestol/rullator ombord. For passasjerer med begrenset bevegelighet og behov for hjelp, anbefaler vi at ledsager kommer ombord for selv å ta en vurdering i forhold til sikkerhet.

Det er ikke tillatt å ha med hund ombord.

DS Kysten er et dampskip og det kan forekomme sot fra skorsteinen. Ta på klær som kan vaskes/renses.

Fant ikke svaret?

Ta kontakt med oss så skal vi svare så fort vi kan.

Mer informasjon

Les mer om båtturen rundt om på denne nettsiden

DS Kysten søker kaptein, overstyrmann, fyrbøter, motorpasser, matros og serveringspersonale

Mannskap - 2020

For alle stillinger ønsker vi personer som har glimt i øyet og som er opptatt av å skape den gode gjesteopplevelsen om bord hos oss.