Spørsmål om turen?

Under har vi svar på de vanligste spørsmålene vi får. Ta kontakt dersom ditt spørsmål ikke er besvart, så svarer vi så raskt vi kan.

Billetter

Fra Tønsberg brygge er det avgang lørdager, kl 12 – i sesongen. I juli vil vi også ha FredagsCruise, kl 18. Vi starter seilinger fra 17. juni i 2023. Se vår kalender for oppdatert seilingsprogram.

Beregn ca 45 min før avgang. Ingen ombordstigning etter 11.45 på lørdager og 17.45 på fredager i juli.

Vi seiler rundt Nøtterøy, og er tilbake på brygga i Tønsberg cirka kl 16. Totalt ca 4 timer.

Du kan betale for billett – dersom det er tilgjengelige billetter – ved ombordstiging med visa eller vipps. Vi tar ikke imot kontanter. Bestilling på nett anbefales.

Når du bestiller billetter, får du en bekreftelse med en gang. Har du ikke mottatt bekreftelsen, sjekk søppelkasse/spam. Billettene kommer på mail, før seilingen. PS. Har du betalt med vipps kan det ta litt lenger tid før billetten kommer. 

Sjekk at e-post adressen din er riktig. Dersom du fortsatt ikke har fått billetten, men har et ordrenummer kan du referere til dette ved ombordstigning. Send mail til kundeservice@dskysten.no

Har du gavekort fra DS Kysten legger du inn koden på gavekortet ved bestilling. Da oppdateres handlekurven med verdien på gavekortet. 

Har du gavekort fra YouWish, send mail med Navn, adresse, telefon og ønsket dato for seiling til kundeservice@dskysten.no

Kanselleringer kan forekomme som følge av vær, utleie til privat arrangement eller ved færre enn et minimumsantall med passasjerer. Dette vil bli registrert i kalenderen for den aktuelle dagen. Betalte billetter til avgang som senere kanselleres blir refundert automatisk.

Det er IKKE lov å nyte medbrakt. Mat og drikke fås kjøpt ombord. Det er lurt å forhåndsbestille mat. Så får du det du ønsker. Utvalget er noe begrenset om du bestiller ombord.

For å være sikker på å få den maten du ønsker deg ombord. Bør du bestille mat innen kl 16.00 – senest dagen FØR du skal på tur.

Dersom du har allergier eller ønsker glutenfrie alternativer. Må dette opplyses i forbindelse med bestilling av mat. 

Det er mulig å forhåndsbestille bord. Vi har 3, 6, 9 og 10 manns bord. Vi har ikke alle bordene tilgjengelig for forhåndsbestilling. Så selvom det skulle være utsolgt i nettbutikken, så er det plasser. Alle passasjerer vil få tildelt sitteplasser, det er ikke alle plasser på dekk som har bord, men det finnes også plasser innendørs under dekk som kan benyttes for å spise. 

Ombord

Turen er gratis for barn 0 – 6 år. Babymat kan medbringes, vi er behjelpelig med oppvarming av vann. Vi anbefaler bæresele til små barn, dette både av hensyn til barnets komfort og den begrensede plassen vi har ombord. Barnevogn kan unntaksvis bli med, og da etter godkjenning fra kapteinen.

Kysten er et veteranskip med høye terskler og smale ganger. Det er derfor ikke mulig med rullestol/rullator ombord. For passasjerer med begrenset bevegelighet og behov for hjelp, anbefaler vi at ledsager kommer ombord for selv å ta en vurdering i forhold til sikkerhet.

Det er ikke tillatt å ha med hund ombord.

DS Kysten er et dampskip og det kan forekomme sot fra skorsteinen. Ta på klær som kan vaskes/renses.

Nei, det er ikke lov å nyte medbrakt ombord. Mat og drikke fås kjøpt ombord. Det er lurt å forhåndsbestille mat. Vi leverer også allergivennlig  (glutenfri/melkefri mm) mat, dersom det opplyses på forhånd.

Fant ikke svaret?

Ta kontakt med oss så skal vi svare så fort vi kan.

Mer informasjon

Les mer om båtturen rundt om på denne nettsiden

DS Kysten søker kokk og serveringspersonale

Mannskap - 2022

For alle stillinger ønsker vi personer som har glimt i øyet og som er opptatt av å skape den gode gjesteopplevelsen om bord hos oss.