Kansellering av seilinger 17. og 18. juli

På grunn av akutt mannskapsmangel på maskinsiden denne uken, må vi dessverre kansellere seilingene onsdag 17 og torsdag 18. juli. Vi beklager dette, spesielt overfor dere som har kjøpt billett til disse seilingene.

 

Som alternativ kan vi tilby følgende:
1: Velg ny dato for din tur med DS Kysten. Vi seiler fredag-søndag denne uke og onsdag – søndag i den neste. Håper at en av disse dagene passer for deg. Send mail med ønsket dato til kundeservice@dskysten.no

2: Dersom du ikke har mulighet til å reise med oss på en annen dag, vil vi selvsagt refundere billettene. Send i så fall mail merket «refusjon» til kundeservice@dskysten.no

 

Nok en gang, vi er svært lei oss for at vi må kansellere to av våre populære seilinger. Vi er imidlertid avhengig av å ha nok mannskap til å betjene dampmotor og kjele. Vi mottar gjerne tips dersom du kjenner noen som kan være kvalifisert for – og har lyst til – å jobbe som maskinist.

 

Med vennlig hilsen

Kundeservice
DS Kysten

DS Kysten søker kokk og serveringspersonale

Mannskap - 2022

For alle stillinger ønsker vi personer som har glimt i øyet og som er opptatt av å skape den gode gjesteopplevelsen om bord hos oss.