Laster Seilinger

« Alle Seilinger

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

MusikalskCruise – 2 Glade Karer 25.07.20

25. juli, 2020 @ 18:00 - 22:00

Gratis-kr799.00
Glenn Main og  Kenneth Dahl har jobbet sammen en årrekke, men henholdsvis da som Pianomannen Glenn,  Norges beste pianoentertainer og i “Event & Happenings” som er Kenneth’s eventbyrå.
Samme dag som det ble bestemt at utesteder måtte stenge og samtlige større eventer ble kanselert og ombooket, så var gutta i gang med sin første episode av “Gøy På Loftet med 2 Glade Karer”. Siden gutta var de første i  landet til å starte med Live Streaming fikk de omtale i mange lokalaviser samt NRK og P4. Dette har vært en stor suksess, og før 1.mai 2020 har gutta hatt ca 240.000 seere som har fulgt dem i tilsammen 14 episoder til nå. Sendingene har gått hver fredag og lørdag så lenge viruset har hindret dem fra å arrangere eventer og gjøre spillejobber ute blant folk.

Nå er vi så heldige å ha dem ombord på DS Kysten.

At Glenn og Kenneth utgjør et bra team er det ingen tvil om!  Og et par timer med disse to, på en fantastisk tur med DS Kysten, kommer til å bli et virkelig koselig sommer minne. Gutta byr på seg selv,  og gjør det meste for at passasjerer og mannskap skal hygge seg maksimalt.

Bli med på årets tur 🙂
Det blir galskap, ønskelåter og mye allsang 🙂
Inkludert i prisen er Aagots Rekebuffet, nydelige reker fra Tønsberg Fisk og Delikatesse og et glass/flaske godt drikke.

Ombordstigning starter kl 17.00. Ingen ombordstigning etter kl 17.45. Mer informasjon om turen: Les om båtturen | Spørsmål og svar

Endringer i seilingsplan kan forekomme.

Detaljer

Dato:
25. juli, 2020
Tid
18:00 - 22:00
Kostnad:
Gratis-kr799.00
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
https://dskysten.no/

Arrangør

DS Kysten AS
Epost:
kundeservice@dskysten.no
View Arrangør Website

Sted

Honnørbrygga
Tønsberg, Vestfold 3126 Norge
+ Google Map

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

DS Kysten søker kokk og serveringspersonale

Mannskap - 2022

For alle stillinger ønsker vi personer som har glimt i øyet og som er opptatt av å skape den gode gjesteopplevelsen om bord hos oss.